iPhone 4S aluminium cases

iPhone 4S Aluminium cases & hoesjes

Een stijvol aluminium hoesje maakt je iPhone 4S helemaal compleet en beschermt het toestel tegen allerlei beschadigingen en krassen. Deze aluminium cases zijn op maat gemaakt voor de iPhone 4S en hebben daarom een perfecte pasvorm. Dankzij de stevigheid van het gebruikte aluminium hoeven deze hoesjes niet heel dik te zijn en heb je er dus geen last van tijdens het gebruiken van je iPhone 4S. Ook wordt er altijd rekening gehouden met alle knoppen en functies van de iPhone 4S, zodat je zonder enige moeite je telefoon kunt gebruiken terwijl deze in de aluminium case zit.

iPhone 4S Elementcases

Aluminium hoesjes voor iPhone 4S zijn in veel verschillende kleuren en designs verkrijgbaar. Een van de bekendste merken op het gebied van aluminium cases is Elementcase. Dit merk is helemaal gespecialiseerd in aluminium iPhone hoesjes en hebben wereldwijd al flink wat prijzen gewonnen met hun zeer strakke design cases.

Zoek je een aluminium iPhone 4S case, zoek dan hieronder naar het hoesje dat bij jou past. Mocht je vragen hebben over een bepaalt product, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.