iPhone 5S hard case hoesjes

Hard Case Hoesjes iPhone 5S

Hard cases Hoesjes voor de nieuwe iPhone 5S beschermen je iPhone aan alle kanten. Deze hoesjes zijn ideaal voor iedereen die zijn iPhone van boven tot onder wilt beschermen, maar geen dikke case om zijn nieuwe telefoon wilt hebben. Hardcases zijn gemaakt van een speciaal soort plastic met vaak nog een UV filter als coating.  Deze harde hoesjes hebben uiteraard openingen voor alle knoppen en functies van de iPhone 5S, zodat je zonder enige moeite je telefoon kunt gebruiken terwijl deze in de hard case zit.

Hard Case hoesjes voor iPhone 5S worden door verschillende fabrikanten geproduceerd, waaronder SwitchEasy met de bekende NUDE cases, Griffin en Case-Mate. Vaak zijn deze cases in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar en wordt bij veel merken een screen protector bijgeleverd, zodat ook het scherm van je telefoon beschermd is tegen krassen.

Ben je op zoek naar een prima Hard Case hoesje voor je iPhone 5S, kijk dan hieronder naar alle hoesjes uit deze categorie en filter eventueel op merk, prijs of kleur. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Stel een Oplopende Directie in
Stel een Oplopende Directie in