Piel Frama

Piel Frama hoesjes en cases

De beste kwaliteit lederen hoesjes voor je mobiele telefoon, zoals de iMagnum of de Magnetic cases.vind je bij Piel Frama. Er zijn niet alleen Piel Frama cases voor de iPhone, maar ook voor Samsung, HTC en BlackBerry. Hoesjes van Piel Frama worden in Spanje met de hand gemaakt. De modellen verschijnen in de kleuren zwart, wit en 'tan'. Dit laatste is een soort bruin.

iMagnum hoesjes van Piel Frama bieden bescherming aan je volledige toestel. De zijden die over het scherm van je mobiel gaat is omhoog te klappen, voor het ultieme gebruiksgemak. Magnetic hoesjes van Piel Frama hebben een sluitingssysteem dat gebaseerd is op magneten. Net als de iMagnum hoesjes hebben de Magnetic hoesjes een opklapbare zijde voor over het scherm. In deze cases van Piel Frama is ook ruimte voor pasjes. De unipur hoesjes van Piel Frama omhullen je mobiel volledig. Zie het als een soort buideltje met een extra flap die de zijde waar je het toestel in de buidel schuift afsluit.
DressMy kan als officieel importeur het gehele assortiment van Piel Frama leveren tegen uiterst scherpe prijzen. Mocht je vragen hebben over een bepaalde hoes of zoek je een model dat niet direct in ons assortiment is opgenomen, neem dan gerust contact met ons op en ontvang een betere aanbieding dan via de officiële Piel Frama webshop!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6